W.P. de Koning BV     Gaanweg 13     4214 KA VUREN     Tel +31 345 619 319     Fax +31 345 618 636     info@wpdekoning.nl
Nederlands       English       Deutsch
 
 
 
Shipping en Forwarding
Speciaal Transport
Projecten
Aid & Relief
Machine transport
Flatrack en Open Top Containers
Medical
Op- en overslag
Autolaadkraan

Speciaal Transport

Ook voor lading buiten de standaard maten bieden wij oplossingen op maat. Te lang, te breed of te hoog? Met specialistische materiaal, onze kennis en de doorlopende en incidentele ontheffingen voor een groot deel van Europa kunnen we internationale exceptionele transporten vlot en veilig uitvoeren.

Ons materiaal is divers en gemaakt om efficiënt te werken en net iets meer mee te kunnen nemen. Met mega opleggers, (semi-) diepladers en een breed netwerk in Europa, kunnen we altijd een passende oplossing bieden.

Omdat geen lading hetzelfde is beginnen we altijd met het analyseren van de mogelijkheden. Zoeken naar duurzame oplossingen voor onze klanten is ons dagelijks werk. Onze oplossingen zijn altijd betrouwbaar en snel, gebruik makend van alle mogelijkheden die er zijn. Een voorbeeld van een oplossing op maat zijn de schuinstellingen die we voor verschillende klanten op maat hebben vervaardigd. Hierdoor nemen we meer mee, terwijl we minder gebonden zijn aan ontheffingen.

Transportbegeleiding en ontheffingen 

In het speciaal transport draait alles om regels en vooral de ontheffingen die hierop door overheden worden afgegeven. Ook is in veel gevallen een aanvullende transportbegeleider nodig om het speciaal transport veilig op plaats van bestemming te krijgen. Met onze eigen gecertificeerde begeleiders begeleiden we zowel onze eigen transporten als transporten van derden. Voor aanvraag van ontheffingen in diverse landen hebben we contacten met lokale en landelijke overheden alsmede met partners in diverse landen.

 

Terug naar overzicht