W.P. de Koning BV     Gaanweg 13     4214 KA VUREN     Tel +31 345 619 319     Fax +31 345 618 636     info@wpdekoning.nl
Nederlands       English       Deutsch
 
 
 
Shipping en Forwarding
Speciaal Transport
Projecten
Aid & Relief
Machine transport
Flatrack en Open Top Containers
Medical
Op- en overslag
Autolaadkraan

Projecten

Projecten

Veel ladingen in korte tijd, strikte deadlines, uitgekiende logistiek. Ook uw project kan onze uitdaging zijn. Onze aanpak is vooraf een gedetailleerd plan maken, heldere communicatie met alle betrokken partijen en altijd een plan B voor het geval het anders loopt dan gepland.

Project Lading

Kisten, machinedelen of complete machines. Alles kan overzee worden verscheept. De logistiek rond project lading of Break Bulk is door onze jarenlange ervaring en vele contacten met rederijen, terminals en export verpakkers bij ons in goede handen. We kunnen gerichte adviezen geven over conventionele transport, containers en ladingzekering.

Project Management

De uitvoering van een project is het resultaat van de organisatie die eraan vooraf gaat. Wij kunnen regie voeren, administreren en controleren om hiermee tijdens en achteraf exact te kunnen laten zien wat er gebeurd is en hoe.

Consulting en Advies

Analyseren van een casus en alle daarbij mogelijke oplossingen is ons dagelijks werk. Doordat we onafhankelijk werken en breed durven denken is er voor iedere goederenstroom groot of klein voordeel te behalen. Afhankelijk van wat u als klant wenst is het in alle gevallen mogelijk uw kosten te verlagen of belangrijker; de kwaliteit significant te verhogen.

Terug naar overzicht